Amigdalita, bronşita

Amigdalita, bronşita -- tinctură muguri plop negru, 4 linguriţe cu 4 linguriţe miere, se amestecă, se ia toata ziua câte 1 linguriţă/oră.

1 comentarii:

Anonim spunea...

TEXT TRADUS AUTOMAT DIN ENGLEZA
Amigdalita este o inflamatie a amigdalelor, clustere cărnoase de tesut de pe ambele maluri ale partea din spate a gâtului care lupta impotriva germenilor care pătrunde în corp prin gură. Amigdalele devin extinsă şi roşu, şi au un strat galben sau alb.

Majoritatea tipurilor de amigdalita sunt contagioase, de raspandire de la o persoană la alta prin contact cu fluidele gât sau nazale de cineva care este infectat. Amigdalite simptome includ o durere în gât, febră, umflarea glandelor de la nivelul gatului, si dificultati la inghitire.

Tratarea Amigdalite
Tratamentul pentru amigdalite depinde dacă aceasta este cauzată de un virus sau de grup A Streptococcus bacterii. Medicii de obicei, nu pot spune diferenta doar de uita la amigdalele, dar poate detecta streptococul cu un test rapid streptococic sau o cultură gât.

În cazul în care amigdalita este cauzata de un virus, organismul va lupta impotriva infectiei pe cont propriu. Dacă este cauzată de streptococul, probabil medicul va prescrie un antibiotic. Dacă este aşa, asiguraţi-vă că copilul dumneavoastră completează ciclu complet de tratament pentru a preveni orice complicaţii.

Pentru copiii care se amigdalite adesea (mai mult de 5-7 ori în timpul unei perioade de 12 luni) sau infectii repetate pe mai mulţi ani, medicii ar putea recomanda o operatie pentru a elimina amigdalele.

Îngrijirea pentru copilul tau
Copiii cu amigdalita nevoie de o multime de hrană şi odihnă. Dacă înghiţire atât de dureros că a mânca este dificil, încercaţi lichide de servire şi de alimente moi, cum ar fi supe, milkshake-uri, piureuri, gheaţă POP, sau inghetata.

Asiguraţi-vă că copilul bea multe lichide şi devine o multime de odihnă, şi să ia lui sau ei de temperatură în mod regulat. Utilizaţi o durere de eliberare fara prescriptie medicala, cum ar fi acetaminofen sau ibuprofen, pentru dureri de gât. Nu se administreaza aspirina sau alte produse care conţin aspirină, însă, deoarece acestea pot pune copiii la risc pentru sindromul Reye, o boala care poate avea complicatii serioase.

Păstraţi ochelarii copilului bolnav de băut şi ustensile manca separate, şi spălaţi-le în apă caldă, cu săpun. Toţi membrii familiei ar trebui să se spele pe mâini frecvent.

Dacă copilul dumneavoastră începe terapia cu antibiotice pentru streptococica, arunca lui sau ei periuţă de dinţi şi înlocuiţi-l cu unul nou.

Prevenirea Amigdalite
Încercaţi să păstraţi copii departe de la oricine care are deja amigdalite sau o durere în gât, şi asiguraţi-vă că toată lumea în practici familia ta bună mână de spălare.

În cazul în care copilul dumneavoastră are simptome de amigdalita, suna medicul.

Trimiteți un comentariu