Ulcer

Ulcer;
cure de 3 săptămâni în perioada de criză , toamna si primăvara, pulbere de muguri plop negru, 1 linguriţă de 3 ori/zi, pe stomacul gol.

Ceai din scaiul măgăresc, o linguriţă fiartă în 250 ml. Apă

Retete incercate
* 1 kg miere de albine, 1 kg lamai trecute prin masina de tocat cu coaja cu tot (fara samburi), 1 kg de uleide masline sau floarea-soarelui. Se amesteca bine toate cu o lingura de lemn. Se pun la racoare siintuneric 10 zile. Se iau cate trei linguri pe zi, cu 5 minute inaintea meselor principale. In timpultratamentului sunt oprite toate bauturile alcoolice.
* 1 litru tuica de prune sau 1 litru drojdie de vin de 45-50gr. se amesteca cu un litru de ulei de masline. Sescutura bine sticla pentru a se forma o emulsie. Se iau 50 de grame, cu 5 minute inaintea fiecarei mese. In14 zile vom fi vindecati. O singura sticla e de ajuns pentru tratament. In acelasi timp, bem zilnic un ceaide menta si unul de coada-soricelului. Iar daca avem o usoara afectiune la ficat, vom bea un ceai de mentasi unul de pojarnita.

Medicamentul Pepstat 380 healthy stomach formula, se gặseşte pe internet şi costa în jur de 20$ 90 pastile, care ajung pentru o lunặ. Produsul este natural, dintr-o planta sud – americanặ, nu are contraindicaţii. Conţine enzime care ajutặ digestia, tranzitul intestinal, arsurile, hipo şi hiperaciditatea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu