Vitiligo

Vitiligo este o afecţiune (boală) care duce la distrugerea sau slăbirea melanocitelor, acele celule pigmentare responsabile de culoarea pielii, ceea ce duce la este pierderea sau oprirea producerii pigmentului şi la apariţia de pete albe pe suprafaţa pielii. Din motive încă nelămurite, boala afectează cu preponderenţă anumite zone ale corpului, între care faţa, picioarele, articulaţiile, degetele, genunchii şi organele genitale. Vitiligo nu afectează textura şi celelalte calităţi ale pielii, ci are efect numai asupra culorii acesteia. Pe lângă petele albe, la unii bolnavi apar fire de păr alb în scalp, gene, sprâncene sau barbă.

Boala afectează 0,5-2% din populaţia lumii şi are vârsta medie de instalare la 20 de ani. Circa 30% din persoanele afectate au în familie bolnavi de vitiligo.
Printre persoanele afectate de această boală a fost, conform propriilor declaraţii, şi Michael Jackson.


Indicatii:nu se expune la soare, vara se poartă o pălărie, tratament cu complexul de vitamine B, se consumă multe mere ionatane şi ţelină, nu se consumă anticoncepţionale.

Tratament naturist pentru Vitiligo

100g ţelinặ rasặ sau tocatặ cu 250g alcool de 60 grade, se macereaza într-o sticlặ închisặ la culoare care se tine la întuneric si se agiita o data pe zi timp de 2 sặptặmani. Când este gata se tamponeazặ zona afectatặ.

4 comentarii:

Anonim spunea...

ce fel de alcool de 60 grade? sanitarr sauu alcool normal?

Ion Pana spunea...

Vitiligo se vindeca cu plante in Romania . Nu reidiveaza. Tratamentul dureaza 24 de ore [ un atac fulger asupra celulei ] Dupa 3 zile vei observa cum toata pielea alba capata culoarea rosu intens , apoi urmeaza 21 de zile , o perioada pentru repigmentare naturala de la sine ca urmare a tratamentului. Pe intreaga perioada vei suporta restrictii la anumite lichide, alimente , vicii droguri si fara stres , sub directa observatie a medicului curant , Doar eu pot vorbi cu voi despre vindecare. In vara anului 1989 am vindecat unicul cz cu aproximativ toata pielea alba ,, Tutun Ionel din Calafat , acum in varsta de aproximativ 50 de ani ] Voi puteti ignora , defapt asta faceti de 27 de ani , chiar un medic mi-a interzis sa practic vindecari Pana a vindeca vitiligo , cu aceeasi reteta vindecam metastaza [ trimisi fara sperante de viata din spitale . Am decis de cateva luni sa cooperez cu specialisti in boli de piele in baza unui contract ferm . Inca nu s-a gasit nimeni sa accepte VINDECARI DE ACEST GEN. A incercat intradevar cineva din Resita sa obtina secretul vindecari cu care urma sa plece in Londra , dar... CU STIMA!...

Anonim spunea...

buna seara...am 28 de ani si sufar de vitiligo...imi puteti lasa va rog un nr de yelefon sau o adresa de mail pt mai multe detali? multumesc anticipat

Unknown spunea...

Domnule Pana eu sunt din Calafat.Va rog cum pot lua legătura cu dumneavoastră .Sufar de acea boala

Trimiteți un comentariu