Apa la genunchi

Apa la genunchi este in general termenul folosit pentru a descrie excesul de lichid care se acumuleaza in sau in jurul articulatiei genunchiului. Aceasta afectiune poate fi rezultatul unui traumatism, leziuni prin suprasolicitare, sau o alta afectiune cauzatoare.

Leac popular pentru "Apa la genunchi:; o frunză de brusture se pune pe masa si se zdrobeste cu o sticla, apoi se pune pe o compresa pe genunchi, procedura se face timp de o saptamana de 3 ori/zi.

6 comentarii:

Anonim spunea...

De apă de pe genunchi este de obicei o afecţiune în care articulaţia genunchiului devine umflat din cauza acumulării excesive de fluide. Atunci când acest fluid excesiv începe să se adune în articulaţia genunchiului, acesta poate provoca o mulţime de umflare, precum şi dureri în zona genunchiului. Apa la genunchi este cunoscut ca un lichid la genunchi, de asemenea.

Unii medici se pot referi chiar la ea ca efuziune genunchi. Aceasta este o problemă foarte frecvente la persoanele în vârstă şi apare ca urmare a încetini deteriorarea articulaţiilor genunchiului. Exista mai multe cauze de această acumulare de lichid în genunchi. Pe langa aceasta provoacă disconfort duce pe cei afectaţi să caute imediat un tratament efuziune genunchi.

Apa la genunchi poate cauza o varietate de simptome, cum ar fi trauma, precum şi leziuni. Dacă există daune cauzate de genunchi, se poate începe acumularea de fluide. Alte probleme, cum ar fi oasele rupte, leziuni provocate de suprasolicitarea, lacrimi în ligamentul şi în meniscul sau alte leziuni similare ale genunchiului poate provoca, de asemenea, acumularea de lichid în jurul genunchilor.

Unele dintre afecţiuni medicale care ar putea provoca acumularea de apă în jurul genunchilor sunt tumori, guta, osteoartrita, bursita, artrita reumatoida, si chisturi. Aceste simptome sunt de obicei dependente de apă cu privire la cauzele genunchi. Cu toate acestea, simptomul cel mai caracteristic este neobişnuit umflături în jurul gleznelor, care este în mod clar cauzata de o acumulare de fluide. Deşi acest lucru nu poate duce la o mulţime de disconfort, o persoană poate experienţă durere în timp ce mersul pe jos, punând greutatea pe genunchi sau chiar indreptarea piciorului.


În cazul în care boala este din cauza unei accidentari specifice, pot exista vânătăi pe picior. Medicul poate face o examinare detaliată fizică a genunchilor, şi poate da un tratament adecvat pentru acelaşi. Apa privind tratamentul genunchi poate diferi, în funcţie de cauza. medicaţie Durerea este, de obicei, o parte integrantă a apei privind tratamentul genunchi. apă Alte opţiuni de tratament genunchi ar putea include utilizarea de corticosteroizi si antibiotice. Pot exista alternative chirurgical la apă cu privire la tratamentul genunchi, de asemenea. Aveţi posibilitatea să obţineţi o intervenţie chirurgicală de înlocuire a genunchiului efectuate pe genunchi. drenaj chirurgical de artrocenteza fluid,, şi artroscopie sunt unele dintre procedurile de tratament celelalte care sunt efectuate chirurgical. Pentru a obţine dreptul de tratament efuziune genunchi, este esential sa consulte un medic cel mai devreme.

La origine, vi se poate cere să se odihnească genunchiul şi păstraţi-l într-o poziţie ridicată, astfel încât să prevină acumularea de lichid din nou. Utilizarea de pachete de gheata si comprese calde pot fi, de asemenea, recomandat.

Anonim spunea...

m- am operat de ruptura de menisc si am facut lichid la genunchi. Am fost la medic la o saptamana de la operatie si mi la scos cu o punctie. la 3 saptamani de la operatia mi-a parut iar lichid. CE SA MAI FAC.?

Anonim spunea...

mu este bine sa se faca punctie..

Unknown spunea...

Puncții nu rezolva întodeauna mai benefică fiind compresa cu gheata

Anonim spunea...

Frunze de brusture stropite cu spirt le lasi 15 min apoi pui pe genunchi eu 3 luni am stat cu apa la genunchi si de o saptamana pun brusture cei drept sa desumflat aaa si o crema dau care este ptr ala la genunchi Reparil gel

Anonim spunea...

Cum pot trata umflatura la genunchi

Trimiteți un comentariu