Tratamente naturiste si retete pe baza de plante

Leacuri populare - Leacuri batranesti - Leacuri babesti

Culegere de leacuri populare pentru tratarea diferitelor afectiuni


In tara noastra avem o veche traditie în medicina populară (numită si "leacuri populare", "medicina babelor", "folclor medical", "leacuri batranesti" sau "leacuri babesti" ) pentru vindecarea bolilor, Leacurile tradiţionale folosite se încadreaza într-o varietate mare de remedii, provenite din: lut, minerale, plante, organe şi tesuturi de la animale sau produse de origine animala; ele sunt prezentate sub diferite forme şi sunt administrate, după caz, intern (pe gură) sau extern (aplicate pe suprafaţa corpului).

Romania are inca un fond bogat de tratamente naturiste si retete pe baza de plante, păstrat de tarani, plugari şi pastori, de batranii satelor şi de localnicii de la periferia oraşelor.

Din nenumaratele leacuri utilizate în diferite afecţiuni, am incercat sa redam cele mai folosite remedii naturale pentru tratarea problemelor de sanatate.

7 comentarii:

Dragos spunea...

Salutare,

Am accesat pagina aceasta in urma cu ceva timp, pot spune ca am ramas placut impresionat de modul profesional in care sunt structurate informatiile, pentru ca avem un continut asemanator doresc o colaborare printr-un schimb de linkuri daca este posibil.De mentionat faptul ca pagina este activa de maxim o luna de zile, si in ceea ce privesc perfomantele ei pot sa adaug ca sunt modeste poate pentru simplu fapt ca e la inceput.
In caz ca raspunsul este afrimativ astept codul HTML si locul unde se doreste pozitionarea linkului.


Kind regards,

P.S nu am gasit o adresa de mail sa te pot contacta direct!

Unknown spunea...

Salut
sunteti interesat de un schimb de link cu situl meu www.leacuri-babesti.com ? astept un raspuns si eventual codul html pentru a-l pune pe site. va multumesc anticipat

Unknown spunea...

Imi place foarte mult,"....Si frunzele pomului slujesc la vindecarea neamurilor",Ap.22.2

Unknown spunea...

Sfatul meu,"....Inapoi la alimentatia naturala si sanatate prin farmacia naturii "

admin spunea...

salut! numele meu este nescu catalin si vreau sa te intreb cum faci de apari pe prima pagina dupa cuvintul leacuri ?stiu ca pare cam idioata intrebarea dar ma intereseaza daca ai platit pe cineva pentru seo sau te-ai ocupat tu. Adresa mea de email este nescuc@gmail.com .Am si eu citeva situri si ma chinui de ceva timp sa ajung pe prima pagina cu diferite cuvinte si nu merge prea bine. imi poti da citeva sfaturi ? multumesc anticipat !

Anonim spunea...

Buna ziua cum as putea lua legatura cu dmnvoasra sufar de boala cu vitiligi sau un nr de tel va multumesc

ioan spunea...

Imi place blogul,util si simplu

Trimiteți un comentariu