Tratament varice

Varice; se caracterizează prin dilataţia venoasă permanentă a venelor superficiale sau profunde datorită pierderii tonicităţii pereţilor acestora. Venele safene ale picioarelor fac varice cu prioritate, factorii mecanici sunt statul în picioare şi cei hormonali, sarcina, menopauza. Au ca efect mersul greoi, crampe dureri şi furnicături. Dacă nu sunt tratate pot duce la dermite, ulcere varicoase, hemoragii şi inflamaţii. Repaus la pat cu picioarele ridicate, folosirea ciorapilor elastici şi cure termale. Regimul alimentar trebuie ţinut 42 - 45 zile, pentru rezultate bune, se consumă numai ; orez, grâu, porumb, supă fasole boabe mari, produse lactate, exceptând iaurtul şi telemeaua, dovleac, castravete, spanac, miere, struguri şi alte fructe, între mese se va bea apă. Alimente interzise; carne porc, de vită, de berbec, de bivol, peşte, alcool, sare, fructe acre, lămâi, roşii, ananas, condimente iuţi, fasole soia, ulei de susan, băuturi fierbinţi, ceai, cafea, cartofi, ridichi, legume verzi, iaurt, oţet, mâncăruri grase, alimente fripte sau prăjite. Masajulse face din mijlocul tălpii până la scobitura ei, aproape de călcâie, timp de 10 min. pe rând ambele picioare. Grâuşor infuzie din 1 linguriţă sau 2 în 200ml. Apă clocotită timp de 15 - 2o minute, se pun compresii locale

Mierea şi usturoiul, eficiente în cazul afecţiunilor vasculare ale picioarelor, varice, artrita, în cazul cardiopatiei ischemice, 250 g. miere se amestecă cu 250 g. usturoi pisat, se macerează 7 zile, se ia 1 lingură cu 4o min. înainte de masă, de 3 ori/zi, timp de 2 luni.

Alifie; 5g extract de mărul lupului cu 50g untură fără sare, se ung zonele bolnave.

Frunzele se culeg înainte ca planta să înflorească. Planta se foloseşte numai pentru uz extern.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Acesta este un articol tradus automat.
Vene umflate: Dacă termenul nu suna confortabil, e pentru că vene umflate de multe ori nu sunt. Vene varicoase și hemoroizi sunt două exemple de vene umflate.

Vene umflate, sau varice, poate rezulta dintr-o serie de factori - unii care pot fi evitate, cum ar fi excesul de greutate fiind, iar unele inevitabile, cum ar fi venele umflate rezultate din acțiuni fizice, cum ar fi de ridicare. Nu conteaza ce cauza, o serie de remedii pe bază de plante există pentru a trata disconfortul varicelor.

Despre vene varicoase

Spre deosebire de artere, care transporta sange departe de inima, venele transporta sangele la inima, de multe ori împotriva forței de gravitație. Vane mici, în unele vene asista în acest proces. Orice presiune pe picioare se vor tensiona în venele membrelor inferioare și supapele din cadrul acestora.

Starea care cauzeaza presiune picior includ obezitatea, sarcina, de ridicare grele, și picioare lungi sau în picioare. Piscine de sânge, venele se umfla, și, astfel, venele varicoase familiare albastre se nasc.

Deși venele din zona rectala nu au supape, ele pot umfla in continuare de la aceste cauze, formand hemoroizi. Strecurat in timpul tranzitului intestinal, o practică comună atunci când sunteți constipat, și sarcina de presiune atât creșterea asupra venelor rectale.
Remedii naturiste pentru varice

Ruscus, sunătoare, si witch hazel sunt deosebit de utile în ameliorarea durere și disconfort a venelor varicoase si a hemoroizilor.

Ruscus contine compusi numiti ruscogenins. Aceste substanțe reduce inflamația în timp ce constricting venă. Luate pe plan intern, 100 mg ruscogenins - de obicei, un extract de plante medicinale întreg - luate de trei ori pe zi este benefică. Cercetatorii germani a verifica faptul că această plantă ajută pentru a strânge, să consolideze și reduce inflamarea venelor in, ajutând fluxul de sange la nivelul picioarelor. O compresa de ruscus pot fi aplicate extern.

Sunătoare, de asemenea, reduce inflamația și este folosit extern și intern pentru ambele afectiuni. Folositi-l în exterior, în unguente, uleiuri, tincturi sau, frecarea lor în zona afectată. Bea infuzii de sunătoare a furniza substante nutritive si compusi care va hranesc venele de criză. Aceasta planta ar trebui să fie utilizate proaspete sau uscate prin înghețare, așa cum ea își pierde proprietățile sale curative în cazul în aer uscat.

Witch hazel, planta celebra astringent, este plin de taninuri, acizi galic, și uleiuri esențiale. În timp ce puteți să-l luați pe plan intern ca ceai, cel mai bine este de a face un decoct puternic pentru a fi utilizate ca o compresă. Atunci când sunt aplicate hemoroizi, witch hazel reduce durerea și umflarea. De asemenea, se strange si calmeaza dureri vene varicoase și reduce inflamația.

Atunci când este aplicat extern, lavanda, de asemenea, va reduce inflamatia si ajuta la vindecarea acestor nave extinsă. Coada soricelului, castan sălbatic, galbenele tinctura, si musetel sunt, de asemenea, de ajutor folosit topic.

Bogate in flavonoizi ajuta la reducerea riscului de aparitie a venelor varicoase și hemoroizi din cauza acțiunii lor consolidare pe vene. Acești compuși reduc fragilitatea și tonifierea musculaturii care linia de pereții vaselor. Albastru, rosu, violet si alimente, cum ar fi fructe de padure, cirese, prune, și sunt bogate în flavonoizi, cum sunt unele plante, cum ar fi sunătoare, paducel, flori de tei, și afine.

Rosemary nu numai intareste si protejeaza vasele cu antioxidanti sale, dar, de asemenea, imbunatateste circulatia, contribuind astfel la atenuarea atât varice și hemoroizi. Folosiți din belșug în produsele alimentare, și să facă o alifie pentru a aplica local.

Păstrarea circulația și controlul greutății în minte poate ajuta la prevenirea vene umflate. Și, dacă încercarea de a preveni sau trata varicele, cu o compresa, remedii din plante care implică plante, cum ar fi rozmarin si witch hazel poate oferi ajutor și, sperăm, de relief.

Trimiteți un comentariu