Tratament pentru reumatism, osteoporoză, artroză

Tratament pentru reumatism, osteoporoza, artroza, contraindicat la boli cardiovasculare.

- baie cu apă fierbinte timp de o ora

- îmbrăcat în halat de baie flauşat îmbibat în apă rece şi oţet de mere şi culcat pe pat fără saltea, învelit complet în pături, lângă pat se pune un calorifer dat la maxim.

- peste bolnav şi calorifer se mai pun 2 pături..

- halatul se usucă apoi bolnavul transpiră până îl udă.

- bolnavul stă nemişcat timp de 2 ore - iese un miros urât.

- se schimbă în haine călduroase şi mai stă în pat 3 ore.

- în timpul tratamentului şi apoi 6 - 12 ore după să nu ajungă frigul la bolnav

- tratamentul se face pe nemâncate pe nebăute.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Reumatism. Cuvântul este derivat din "rheuma", cuvântul grecesc, care înseamnă o umflătură. Se referă la o boală acută sau cronică, care se caracterizează prin durere şi umflare a muşchilor, ligamentelor si tendoanelor, sau articulare. artrită terminologie medicală pentru artrita reumatoida este reumatism. Medicul dumneavoastră poate referi la starea dumneavoastră ca atare. Reumatism artrita este o boală cronică şi dureroase, care pot ataca articulaţiilor pe bratele si picioarele lasandu-le inflamate si umflate. Deşi simptomele pot semana cu reumatism adesea cu cele ale altui osteoartritei afecţiune numită, se poate la faţa locului câteva diferenţe între ele. În artrita reumatism, captuseala în articulaţii inflamate în timp ce este în stare osteoartritei dureroase se datorează şi uzura articulatiilor si ligamentelor. Stânga netratate artrita, reumatism ar duce în cele din urmă în oase dezgolit şi distorsionat permanent articulaţiilor. Osteoartrita, pe de altă parte, este o condiţie dureroasă, dar nu poate provoca daune permanente.
Definiţia reumatism mai mari incluse orice durere în muşchii, articulaţiile, tendoanele şi oasele. Acest lucru a fost corectat apoi ca urmare a avansării în medicina modernă în cazul în care orice durere specifice în articulaţii este definit ca artrita reumatoida.



O altă condiţie dureroase, care pot fi adesea confundate cu artrita reumatism este reumatism Palindromic sau PR. Denumit în continuare sindromul Hench-Rosenberg după doi experţi medical care a sugerat termenul medical, această condiţie dureroasă comun pare să se repete pe o perioadă de timp. În fapt, palindrom lingvistice termenul se aplică la cuvinte ca mama, tata, gag, şi aşa mai departe, care înseamnă acelaşi daca le citi în orice direcţie. În acest caz, aceasta înseamnă o reacţie înainte şi înapoi. Reumatism Palindromic descrie dureri de spate şi mai departe de această condiţie.

Anonim spunea...

Reumatism Palindromic poate părea, de asemenea, ca o "mişcare" condiţie. Acesta poate afecta mai multe articulaţii diferite în acelaşi timp sau poate să reapară în articulaţii diferite pe o perioadă dând impresia că durerea este în mişcare prin diferite articulatii. Cea mai mare diferenţă între Palindromic reumatism si artrita reumatism este ca fostul nu provoacă daune permanente comune şi pot să apară, de asemenea, în ţesuturile moi la distanţă de articulaţii.



Este foarte dificil de prezis şi diagnostica reumatism Palindromic deoarece umflarea şi durerea poate dura câteva ore sau câteva zile şi apoi dispar. Între atacuri reumatism Palindromic, nu există nici o urmă de la toate tumefacţie şi inflamaţie. Multe persoane care sufera de reumatism Palindromic pot merge pe de a dezvolta artrita reumatoidă sau artrita a oaselor. Prin urmare, un diagnostic greşit pot apărea în cazul diferitelor tipuri de artrita.

tratament spunea...

Reumatism Artrită Tratamentul
Deşi nu există nici un leac pentru artrita reumatism, expertii medicali sunt acum siguri că indivizii pot fi genetic pre-dispus la starea. În ciuda soluţii medicale, persoanele fizice ar putea dori să adopte terapie fizică şi tratamentele alternative pentru artrita reumatism.



• Medicul dumneavoastră vă poate recomanda o vizită la un terapeut fizic. Un simplu cateva exercitii prescrise de terapeut poate ajuta flexibilitate în comun. În caz de durere sau disconfort a articulaţiilor, terapeutul dvs. vă poate ajuta să vină cu soluţii sau idei pentru a efectua activităţile de zi cu zi, fără a pune presiune prea mult stres sau pe articulatiilor inflamate.



• Terapeutul fizic poate introduce, de asemenea, vă ajuta să dispozitive care vă pot ajuta să obiecte mai bună aderenţă. Un stick de mers pe jos ar putea insemna mai putina presiune pe genunchi şi glezne, pentru a sprijini greutatea. Medicul şi terapeutul poate recomanda, de asemenea, de intensitate moderată exerciţii place să înot, apa Aerobics, mersul pe jos, şi aşa mai departe să piardă în greutate, în cazul în care sunteţi supraponderal. Obezitatea la pacienţii cu artrită reumatism pot complica sau agrava starea.



• medicamente orale pot include medicamente anti-inflamatorii şi steroizi cortizon induse pentru a încetini procesul de deteriorare comune şi de a reduce durerea cronica si medicamente imunosupresoare pentru a controla funcţionarea sistemului imunitar şi răspunsul său la nivelul articulaţiilor. Cu toate acestea, toate aceste medicamente au efecte secundare moderate până la severe. Toate medicamente trebuie să respecte supraveghere prescripţie şi strictă a medicului dumneavoastră.



• grav deteriorat articulaţii pot necesita intervenţie chirurgicală de corecţie.



• Câteva sfaturi de auto-îngrijire ar putea fi urmate pentru a păstra durere la golf. Unul ar trebui să evite ţigări, care sunt cunoscute pentru a creşte durerea la pacienţii cu artrită reumatism. În afară de aceasta, exercitarea de zi cu zi, şi de a găsi modalităţi de a vă relaxa şi de-stres organismul poate ajuta la încetinirea atacul a artritei reumatoide şi să păstreze durerea sub control.



• O compresa calda sau rece, ar putea ajuta la ameliorarea durerii în cazul unui atac artrita reumatism. comprese calde sau un dus cu apa fierbinte poate scuti de durere la nivelul articulaţiilor braţ şi picior. Pe de altă parte, unii indivizi găsi că rece comprimă amorti dureros flare-up-uri şi reduce spasme.



În timp ce durerea debilitante de artrita reumatism poate părea a interfera cu activitatile de zi cu zi, nu încearcă să controleze viaţa ta fizică. Fa-ti timp pentru exercitii fizice regulate, dar, de asemenea, asiguraţi-vă că lăsaţi restul corpului. artrita Reumatism ar putea provoca slăbiciune musculară şi oboseală.



Participa la Dvs. grupuri locale de sprijin sau de capitol artrita sau te conecta cu persoane care suferă de aceleaşi condiţii asupra comunităţilor naţionale artrita online. Ei vor tine la curent cu privire la orice nou tratament, terapie, sau sfaturi de prevenire care ar putea ajuta.



Reumatism artrita nu ar trebui să pună capăt sau să limiteze stilul tău de viaţă de zi cu zi. Cu îngrijirea adecvată şi de prevenire, puteţi prelungi starea de sănătate a articulaţiilor şi să preia controlul de durere.

Bio Center Medical spunea...

Adoptarea unui regim alimentar specific si efectuarea de exercitii fizice usoare stau la baza ameliorarii durerilor articulare.

Viridis spunea...

Sta in puterea fiecaruia dintre noi sa-si recapete sanatatea pe cale naturala.

Trimiteți un comentariu